Evristika DOO je preduzeće osnovano u 2006 g.

Osnovni cilj firme Evristika DOO, Ruse, Bugarska, je da obezbedi dugoročan,

stabilan, i uzlazni poslovni razvoj svojih klijenata. Za ostvarivanje

ovog cilja nudimo sveobuhvatne usluge u sledećim oblastima:

Integracija Bugarske u Evropsku uniju je integracija bugarskog biznisa u svetsku ekonomiju. Ovaj proces je sam po sebi veoma složen i često je povezan sa neočekivanim komplikacijama. Mi možemo pomoći za njihovo rešavanje i za adaptaciju Vašeg biznisa prema novim zahtevima. Za to su često potrebna specifična rešenja, koja se uopšte ne odnose na računovodstvene usluge. Nudeći širok spektar usluga koje se ne odnose na računovodstvo, mi smo u stanju da u potpunosti ispunimo zahteve za uzlazni razvoj Vašeg biznisa.

Spremnost za reševenje svakog problema, nezavisno od njegove složenosti, iskorišćavanje 100% od naših profesionalnih kvaliteta bez bilo kakvih dogovora u korist klijenta i ulaganje misli i mašte čak i tamo gde to izgleda nemoguće – to su naši prioriteti.

Sledeći ovaj naš osnovni cilj, mi ćemo Vam uštedeti i dovoljno finansijskih sredstava, koja da investirate gde god poželite.

Osim toga što ćete koristiti  popust prilikom izvršavanja kompleksnih usluga, uštedećete i mnogo vremena za obilazak raznih institucija. Na ovaj način moći ćete da se skoncentrišete na svoje osnovne rukovodne obaveze.

Tim firme Evristika DOO čine ambiciozni stručnjaci sa visokim obrazovanjem i sa više od deset godina iskustva, koji će Vam rado pomoći da postignete još bolje poslovne rezultate.

Računovodstvene usluge, plate, osiguranja, porezi, PDV, registracija firmi, likvidacija firmi, reklama, dizajn.

Tim firme Evristika DOO poseduje iskustvo i sposobnost da svojim klijentima obezbedi uspešan poslovni razvoj. Nudimo kvalitetne usluge poslovne podrške. Evristika DOO je Vaš pouzdan i siguran poslovni partner!

Evristika DOO, Ruse, Bugarska – računovodstvene usluge, usluge osiguranja zaposlenih, administrativne i pravne usluge, reklama, dizajn.

Категорије

  • Вести
  • Posts
  • Ссилки
  • ГФИ

Партнери

Facebook page